Cerhovice se v přípravě vytáhli na berounské

Další přípravné utkání v letní přestávce sehrál Beroun již tradičně na půdě Cerhovic, které v příští sezóně budou působit v 1.A třídě.

Zahajovací sestava: Hejcman – Krčma, Ježek, Počta, Vopěnka – Duchoň, Pipiška, Grajcár, Štrougal, Hrdlička – Krůta. Na střídání – Marek, Rilich, Kraus, Kasl.

Berounští zahájili utkání výborně. Drželi míč, dobře kombinovali a především díky dobrému pohybu a míčům za obranu se dostávali za obránce soupeře. Vytvořili si několik šancí, které však končili na dobře postavených obráncích, nebo je zlikvidoval domácí brankář. Dobrou příležitost neproměnil Ježek když jeho střela z úhlu jen těsně minula zadní tyč branky. Domácí hráči se do zápasu dostávali postupně a s přibývajícími minutami hru vyrovnali. Za zmínku stojí především sólo domácího Fulína, s nímž si výborně poradil Hejcman. Neporadil si však s chytrou střelou domácího Fraňka, který po chybě v rozehrávce hostí využil vysoké postavení gólmana a lobem z úctyhodné dálky otevřel skóre.

Druhý poločas začal vyrovnanou hrou.  S přibývajícím časem však berounští začali chybovat především v přesnosti nahrávek a většinu míčů odevzdávali domácím „zadarmo“. Toho domácí využili a na Hejcmana v bráně se valila jedna šance za druhou. Berounští se do šancí dostávali ojediněle, především dlouhými nákopy na osamoceného Marka. Síť však rozvlnili znovu domácí, když po další chybě v obraně hostí  propasírovali míč pod zasahujícím Hejcmanem.

Hejcman poté musel zasahovat ještě několikrát a díky jeho zákrokům a někdy také smůle domácích se již skóre nezměnilo. Berounští tak budou mít v sobotu co napravovat proti přeborovým Přešticím v posledním přípravném utkání.

Přijďte je povzbudit.

IMG_20160803_173408 IMG_20160803_180921 PANO_20160803_171702

Mohlo by se Vám také líbit..