Zasloužené body

A první body jsou naše. První výhra byla důležitá, obzvláště nad soupeřem z Vykáně.

Zahajujici sestava: Hejcman – Vopěnka (C), Počta, Ježek, Štrougal – Fejtek, Grajcar, Pipiška, Marek Horel, Duchoň – Krůta. Na stridani: Soukup, Krčma, Hrdlička, Šebek.

Vykáň přijela do Berouna s výbornou bilanci dvou výher a několika exligovymi fotbalisty. Ani toho se však domácí nezalekli.

První poločas byl vcelku vyrovnaný a obě mužstva se do šancí dostávala jen vyjimecne. Brankáři se příliš nezapojili. Ohrožení jejich  branky přicházelo z centru ze stran nebo skrz střely z úctyhodné vzdálenosti. Větší množství šancí si vytvořili domaci, žádnou však nedokázali zurocit. Až ve 35 minutě zakončil chytre rozehraný aut Marek Horel a střelou z 45 metrů přehodil hostujícího brankáře 1:0. Za stejného stavu se šlo do kabin.

Do druhé půle nastoupili hosté s jasným cílem minimálně vyrovnat. Domácí ale nechtěli svou kůži prodat lacino a statečně hostům vzdorovali. Dokonce v šedesáté minutě navýšili skóre, když Marek Horel dobrým napadáním donutil brankáře hostí k chybě, sebral mu balón a naservíroval ho na stříbrném podnose Jakubovi Krutovi před odkrytou klec hostí. Ten s ledovym klidem přidal druhou branku. Po brance se domácí soustředili na defenzivu a zabarikadovali se ve vlastni šestnácté. Tlak hostí byl veliky, ale především kvůli bojovnosti domácích hracu a dobrým zákrokům Hejcmana se uz skóre nezměnilo.

A tak tak máme první tři body, odlepili jsme se ode dna a na vítězství se pokusíme navázat dalším dobrým výkonem v Rakovníku.

Beroun do toho!!!

Mohlo by se Vám také líbit..