Penaltové vítězství nad Semicemi

Berounští hráli na domácím hřišti dvě utkání po sobě. Proti Zbuzanům žádné body nezískali, a tak proti Semicím bylo vítězství povinností. To se ji povedlo až po penaltovém rozstřelu.

Zahajující sestava: Hejcman – Krčma, Počta, Ježek, Vopěnka – Grajcar, Marek, Pipiška- Novák Mich., Krůta, Horel. Na střídání: Budín, Novák Mil., Duchoň, Rajtr, Hrdlička.

 Po změně stran se domácí chystali na výraznou ofenzívu a jako kdyby zapomněli na obranu. Hned na začátku poločasu se totiž řítili na Hejcmana hned dva hostující útočníci. Hejcman ale byl na pravém místě a výborným zákrokem a včasným vyběhnutím zabránil domácí pohromě. A pak se potvrdilo fotbalové pravidlo nedáš, dostaneš. Marek Horel dostal dobrý míč za obranu soupeře a postupoval sám ze strany na branku. Střílený centr, který vyslal směrem k nabíhajícím Krůtovi s Novákem, ale skončil rovnou za zády brankáře hostí – 1:1. Zbytek druhého poločasu se domácí tlačili do útoku, získali územní převahu a snažili se za každou cenu zápas strhnout na svou stranu. To nahrávalo hostům, kteří vyráželi do brejků. Po jednom takovém zastavil nedovoleným způsobem jednoho z útočníků domácí Ježek, dostal druhou žlutou kartu a musel předčasně pod sprchy.

V početní převaze už si domácí žádnou brankovou příležitost nevypracovali a tak o vítězi museli rozhodnout pokutové kopy. Ty se domácím, především brankáři Hejcmanovi v letošní sezóně daří a tak všichni věřili, že nějakou „pentli“ chytí! A hned první Semický hráč svou penaltu neproměnil, domácí byli naopak stoprocentní a získali druhý bod navíc.

Vítězství jsme urvali až na penalty, ale každé body se počítají. Příští týden jedeme do Slaného, odkud určitě nějaké body také přivezeme!!!

Sportu zdar, fotbalu zvlášť a Beroun do toho!!!

 

Mohlo by se Vám také líbit..