Poslední domácí zápas Berounu nevyšel

V posledním zápase domácí sezóny přivítal Beroun na hřišti Na Máchovně mužstvo Poříčan. Domácí chtěli napravit předchozí domácí prohru a také smolnou prohru z venkovního zápasu v Tuchlovicích.

To se jim ale v prvním poločase utkání příliš nedařilo. Hosté byli důrazní v osobních soubojích a kopali velké množství standartních situací. Po jedné z nich se důrazně, na hranici faulu, hosté dostali do vedení. Domácí také měli několik dobře zahraných standartních situací, k přímému ohrožení branky se ale nedostali. Největší šanci domácích měl Rigo, ještě za nerozhodného stavu, kdy postupoval z levé strany sám na golmana a střelou na zadní tyč jen těsně minul branku.

Do druhého poločasu už ale domácí vlítli jako vítr, povzbuzení střídáním Marka Horela, který obranu hostí od první minuty druhého poločasu nenechal dýchat. A vyrovnání na sebe nenechalo dlouho čekat. Duchoň sklepl míč na nabíhajícího Horela a ten si z hranice vápna s míčem nedělal starosti a napálil ho do branky – 1:1. Ani po brance domácí nepřestali hrát a dostávali se do šancí. O několik minut později strhli vítězství na svou stranu. Po rohovém kopu se protlačil do koncovky Krčma a na zadní tyči uklidil míč pod břevno. Hosté se do šancí dostávali jen ojediněle. Domácí obrana je ale bez větších problémů zastavovala. Pak ovšem na hranici vápna přišel zbytečný faul, trestný kopa a vyrovnání na 2:2. Ani vyrovnání domácí ale nepoložilo a dál se snažili utkání rozhodnout. Tesně před koncem už domácí zvedali ruce nad hlavu, když Horal zamířil do horní poloviny branky, míč se ale od břevna odrazil těsně před bránu. Pak se potvrdilo pravidlo, nedáš – dostaneš. Faul za vápnem, standartní situace a propadlý míč se štěstím za Hejcmana dotlačil střídající hráč hostí.

Předvedená hra nebyla vůbec špatná, na mužstvu byla vidět snaha a odhodlání, bohužel nám v posledních zápasech chybí trochu štěstí!

K poslednímu utkání A mužstvo jede na hřiště Nového Strašecí a pak se odebere k zimní přestávce.

Mohlo by se Vám také líbit..