ČLU BEROUN – HORKY NAD JIZEROU 1:0 (1:0)

ČLU BEROUN – HORKY NAD JIZEROU 1:0 (1:0)

Rozhodující okamžik přišel před poločasem, kdy projevil pohotovost domácí David Soukup.  „Gól padl z penalty, kterou rozhodčí nařídili po faulu na Marka Horela. Penalty se ujal Tomáš Ježek, bohužel gól nedal, ale naštěstí gólman vyrazil střelu před sebe, kde jsem dobíhal já a vstřelil tak gól,“ popsal šťastný okamžik úspěšný střelec.

Důležitým článkem v sestavě byl berounský gólman. „Šance samozřejmě hosté měli, ale na jejich smůlu proti nim stál Pavel Šebek. Ten nás opět podržel a ukázal, jak je pro nás důležitý, když zneškodnil několik šanci hostů, z toho jeden samostatný nájezd a za to mu moc děkujeme,“ pochválil strážce svatyně David Soukup.

Střelec rozhodujícího gólu byl hodně spokojený. „Je to super pocit, zvláště když to byl můj první gól sezony a ještě tak důležitý, kdy jsme potřebovali naplno budovat. Jsem rád, že ten gól přišel v pravou chvíli a já mohl pomoci týmu,“ usmíval se Soukup.

Berounskému týmu spadl kámen ze srdce. „Ano, to určitě. Jsme rádi, že jsme vyhráli a potěšili jak celý tým, tak naše fanoušky. Každopádně zůstáváme nohama na zemi, za týden se hraje zas a my chceme odčinit špatný vstup do sezony,“ zůstává na zemi berounský hráč.

V kabině vítězů bylo po zápase hodně veselo. „Tým si konečně mohl zařvat. Sice to nebylo nějaké jednoznačné vítězství, ale bylo ubojované a hlavně týmové. Hráli jsme od začátku do konce jako jeden tým a na konci jsme mohli byt šťastný celek,“ dodal David Soukup.

Zdroj: http://berounsky.denik.cz/fotbal_region/soukupova-dorazka-znamenala-tri-body-20170904.html

Mohlo by se Vám také líbit..