ČLU BEROUN – SPARTAK PŘÍBRAM 2:0 (1:0)

Oba týmy očekávaly těžké a náročné utkání. „S kluky jsme věděli, že ten zápas bude důležitý pro odpíchnutí do dalších bojů. Pokyny od trenéra byly jasné. Dostat Příbram pod tlak na začátku utkání a vstřelit branku. Šance byly, ale branka přišla až ve 35. minutě,“ uvedl berounský kapitán Martin Krčma.

Skóre otevřel Jakub Krůta. „Marek Horel zahrával roh, po kombinaci se dostal balón od Petra Pipišky na roh velkého vápna opět k Markovi, kde udělal kličku a potáhl míč do vápna, odkud naservíroval balon Kubovi Krůtovi. Ten už věděl, co s míčem,“ usmíval se Krčma.

Do kabin šli spokojenější domácí. „Ale výsledek mohl být o něco lepší, když jsme měli další dvě šance. Do druhé půle se nastupovalo s předsevzetím nezaspat začátek. A hrát pořád svoji hru z prvního poločasu, rychlou a dopředu. Samozřejmě jsme chtěli přidat další góly. Šanci bylo víc než dost,“ mínil berounský kapitán.

Domácí šli sveřepě za vítězstvím. „Další motivací kromě touhy vyhrát bylo ukázat se před domácími fanoušky, kterých přišlo vcelku dost,“ řekl Krčma.

Druhou branku přidal ve druhé půli agilní Horel. „Dobře vybojovaný balón ve středu hřiště se dostal ke Sklenymu, který poslal míč do strany na rozběhlého Marka. A ten, jak je jeho zvykem, poslal balon na vzdálenější tyč,“ popsal druhý gól Krčma.

Toho čeká menší platba do klubové kasy. Ale zápisné za kapitánskou pásku to nebude! „Zápisné jako kapitán už jsem dával na podzim. Ale kluci moc dobře vědí, ze dlužím ještě sud za narození dcery,“ smál se Martin Krčma.


Zdroj: https://berounsky.denik.cz/fotbal_region/berounsky-kapitan-martin-krcma-horel-zraje-jako-vino-20180312.html

Mohlo by se Vám také líbit..