BEROUN UDEŘIL V ZÁVĚRU!!!

BEROUN UDEŘIL V ZÁVĚRU!!!

ČLU Beroun – Přeštice 2:1

Branky: Markvart,Soukup

Berouňané toužili konečně po bodech, a to se jim po velkém úsilí povedlo. „Byl to týmový výkon a výsledek tvrdé práce,“ usmíval se po utkání střelec vítězného gólu David Soukup.

Veselo ale jemu ani jeho spoluhráčům nebylo. Jako první totiž udeřily Přeštice chvíli před poločasem zásluhou Kristla.

Domácí se snažili, ale dlouho se nedařilo hosty nějak přišpendlit před jejich šestnáctkou. A Přeštice hrozily. „Vyložené šance jsme neměli, hosté běželi sami na brankáře Pavla Šebka, který fantastickým zákrokem podržel tým v pravý moment,“ vysekl poklonu gólmanovi Soukup.
Sám se dostal na hřiště patnáct minut před koncem. „Musím říci, že Šebkův zákrok nás nakopl. Když pak Lukáš Markvart dal gól na 1:1, tak jsme věřili, že ještě může přijít další,“ zmínil David Soukup o mysli berounského týmu po vyrovnání minutu před koncem.

Za svoji víru byl berounský celek k velké radosti fanoušků odměněn. Právě Soukup se postaral ve třetí minutě nastaveného času o tři body. „Každý, kdo hraje fotbal, jde do zápasu s tím, že chce vyhrát, a to byl i náš cíl. Věřili jsme až do konce a povedlo se. Přesně kvůli takovým zápasům to za to stojí,“ dodal David Soukup.

Zdroj: Berounský deník

Mohlo by se Vám také líbit..