LHOTKA ŘÁDIL V BEROUNĚ!!!

ČLU Beroun – Klatovy 5:1

Na Ostrov přijel nevyzpytatelný soupeř ze západu Čech. „Na Klatovy jsme se připravovali jako na každého soupeře v divizi. Věděli jsme, že se snaží hrát kombinační fotbal a chtěli jsme odčinit venkovní prohru,“ uvedl domácí Martin Krčma. Jeho týmu pomohlo, že se ve 2. minutě trefil Lhotka.

„Hlavně jsme si řekli, abychom nezaspali začátek utkání. A to se nám podařilo,“ zdůraznil Krčma. Do poločasu se v Berouně děly věci, do kabin se odcházelo za stavu 5:1 pro domácí. „Dalo by se říci, že jak diváci, tak i tým byl zaskočen vedením 5:1. Ale jak trenér, tak i já jsem říkal klukům, ať zůstaneme nohama na zemi a hrajeme, jako by to bylo 0:0. A hlavně v klidu! Koncertem bych to úplně nenazval, padlo nám tam snad skoro všechno,“ řekl berounský hráč. Namlsaní fanoušci se ve druhé půli gólu nedočkali.

„Myslím si, že na nás bylo vidět, že chceme další góly přidat, dalších pět šancí tam ke skórování bylo. Soupeř už žádnou vyloženou šanci neměl. Musím kluky pochválit za bojovný a týmový výkon,“ uvedl Krčma. Oslavencem byl Tomáš Lhotka, který vstřelil čtyři góly ve svém prvním zápase za Beroun. „Limba (přezdívka) za to umí vzít, nějaké to pivko proběhlo.

Zdroj: https://berounsky.denik.cz/

Mohlo by se Vám také líbit..