Martin Krčma: Na sobotní duel už se hodně těším

Beroun – Výkony jako den a noc, to je divize v podání Českého Lva-Unionu Beroun. Jeho hráči po výtečném představení proti Klatovům a výhře 5:1 následně v Praze na Admiře zklamali a prohráli vysoko 0:5. Přitom zpočátku to tak nevypadalo.

„Prvních dvacet minut jsme drželi s Admirou krok,“ připomíná defenzivní plejer Berouna Martin Krčma. Dopředu to ale jeho spoluhráčům moc nešlo. „Za zmínku stojí jen střela Tomáše Lhotky a kombinace Jirky Počty a Pipiho (Petera Pipiška), který ale přihrával do ofsajdu,“ krčí rameny Krčma.

Berounu se kolem půlhodiny hrací doby přihodilo opět to, že vypadl ze hry. Domácí totiž v rozmezí od 26. do 40. minuty nastříleli čtyři góly. A bylo po zápase. „Dostaneme druhý gól a položíme se. A pak přijde to samé jako před čtrnácti dny na Aritmě,“ zlobil se Martin Krčmy.

Společně pak hledali příčinu prohry. „Nezkušenost a školácké chyby,“ myslí si berounský hráč. Na něho čeká už v sobotu malý svátek, divizní derby mezi Berounem a Hořovickem se hrálo hluboko v minulém tisíciletí. „Na derby se těším. Naposled jsem ho hrál v dorostu. Jen je škoda, že tam už není spousta kluků, se kterými jsem se na trávníku potkával,“ dodal Martin Krčma.

Zdroj: https://berounsky.denik.cz/

 

Mohlo by se Vám také líbit..