Vítr nám přivál dva body.

Doubravka – ČLU Beroun 0:0 PK 3:4

Pokud měl někdo obavy z terénu, nemusel. „Hrálo se na umělé trávě, která byla v dobrém stavu,“ ozřejmil záložník ČLU David Soukup. Hra byla vyrovnaná. „Nedá se určit, kdo měl více ze hry. Při utkání panovaly hrozné povětrnostní podmínky, což mělo vliv na předváděnou hru obou týmů,“ mračil se Soukup. Na obou stranách moc příležitostí nebylo. „Šancí bylo minimálně. Tomáš ježek z přímého kopu trefil bohužel jen břevno,“ litoval berounský záložník.

Diváci se branek dočkali až při penaltovém rozstřelu, který lépe zvládli berounští fotbalisté v poměru 4:3. „Penalty kopali hráči, kteří si na ně věřili. Šéba (Pavel Šebek) nás na penalty podržel a chytil dvě z pěti,“ pochválil David Soukup svého brankáře a dodal: „Určitě je to super výsledek. Jsme rádi, že jsme dokázali venku sebrat dva body. Víme, že to v těch podmínkách bylo pro obě mužstva těžké utkání, ale nakonec jsme byli tím šťastnějším týmem my.“

Rozhodčí: Štuk, Tesař, Hrkal. ŽK: 57. Trojanec, 72. Ungr – 53. Ježek, 75. Lhotka. Diváků: 60.

Český Lev-Union Beroun: Šebek, Počta D., Krčma (67. Pipiška), Soukup (77. Poslední), Počta J., Břížďala, Rigo, Ježek, Sklenář, Lhotka, Horel (89. Krůta).

Zdroj: https://berounsky.denik.cz/fotbal-divize/beroun-vydoloval-dva-body-horovicko-neuspelo-20190310.html

Mohlo by se Vám také líbit..