V Táborsku výhra za dva body!!!

FC MAS Táborsko B – ČL-U Beroun 2:2 ( 5:6 n.p.)

Branky: Toutou Mpondo Martins Daniel,Baidoo Bryanta Kwamina – Břížďala Tomáš,Horel Marek

Rezervě Táborska se v poslední době nedaří. Tobiášovi svěřenci odcházeli jako poražení z předešlých třech zápasů a nejinak tomu bylo v sobotu proti Berounu. Hostující celek si hned na začátku utkání vytvořil solidní základ, když se po pár odehraných minutách trefil Tomáš Břížďala a navíc mohli vedení ihned v 15. minutě navýšit, proti byl ale – brankář Němeček, který chytil penaltu i následné dorážky.
Domácí fotbalisté se však nenechali rychlým úderem zaskočit a záhy se začínalo od znovu, a to zásluhou Daniela Mpondo Martins Toutoua, který vyrovnával. Žádná další gólová akce nepřišla, a tak byli diváci v Soukeníku po první půli svědky vyrovnaného utkání.
Jestliže nástup do první půle patřil hostům z Berouna, ten druhý připadl naopak domácím. Prvotní tlak totiž v branku přetavil po Mikuláštíkově rohu hlavou Kwamina Baidoo Bryanta. Vzápětí zazdil velkou šanci kapitán Kubec.
„Po změně stran jsme začali aktivněji a podařilo se nám vyrovnat,“ komentoval vstup do druhé poloviny Kamil Tobiáš. Táborští se dostali do vedení, které se sice snažili hájit, to se jim ovšem dařilo jen do 68. minuty. K míči se dostal Marek Horel, jemuž se podařilo vyrovnat. „Byli jsme potrestáni za to, že jsme ze standardní situace nepokryli hráče na první tyči,“ vracel se táborský lodivod k druhé inkasované brance. Do konce základní hrací doby se skóre nezměnilo, a tak bylo jasné, že oba týmy si odnesou alespoň bod.
V penaltách se pak hrálo o ten druhý, který získal Beroun, jenž tedy na jihu Čech ukořistil ještě bodík navíc.

Zdroj: www.jihoceskyfotbal.cz
Foto: Daniel Pekař

Mohlo by se Vám také líbit..