Lukáš Sklenář: Cíl se povedl, jsme v klidném středu

Sedmé místo. Výborný závěr podzimní části fotbalové divize vynesl hráče Českého lva-Unionu Beroun takhle vysoko. I díky výhře v posledním kole v Sedlčanech.

V Sedlčanech se hrál na závěr souboj o lepší postavení po podzimu. „Vzhledem k tomu, že se nám na konci podzimní části sezony podařilo získat hodně důležitých bodů, jsme jeli do Sedlčan s tím, že nemůžeme nic ztratit a případná výhra nás posune do klidného středu tabulky, což se nám nakonec povedlo,“ věděl před utkáním středopolař ČLU Lukáš Sklenář. Do kabin odcházely oba týmy o přestávce bez gólového zářezu. „Sedlčany měly více ze hry, ale my jsme měli více šancí po celý zápas, avšak bohužel jsme nedokázali nic proměnit. Dvě nastřelená břevna, několik neproměněných šancí po standardkách nebo samostatných únicích a nakonec neproměněná penalta Lhotky,“ vypočítal aktivity hostujícího celku Sklenář.

O jediný gól se postaral právě on v 70. minutě, branku orámovaly ještě dvě vyloučení domácího celku. „Můj gól přišel po zahrané standardce, kdy jsem centroval do vápna a balón propadl netečovaný na zadní tyč a skončil v brance,“ popsal gól Lukáš Sklenář, který dodal: „Domácí hráli po celý zápas hodně tvrdě. Myslím si, že až hodně za hranicí, a to rozhodčí naštěstí druhou půli potrestal dvěma vyloučeními. Nejdříve po zákrocích na Matěje Krejču a poté na mě rozhodčí vyloučil dva domácí hráče. Bohužel jsme to odnesli i dvěma zraněnými hráči, ale naštěstí je nyní konec sezony, máme čas se dát do kupy a připravit na jarní část.“ Návrat ze Sedlčan byl pro berounské fotbalisty hodně veselý, sedmé místo je možná až nad očekávání, takže se na dokopné slavilo. „Dokopnou jsme měli hned v sobotu a myslím si, že jsme kvalitně zapili a zakončili povedenou podzimní část sezony,“ usmál se Lukáš Sklenář.

Branka: 70. Sklenář. Rozhodčí: Průcha, Vrchota, Dohnal. ŽK: Soldát, Brotánek, D. Krůta, Glogar – Lacina, Lhotka. Diváci: 190. Český lev-Union Beroun: Šebek, Krejča, Počta D., Štrougal (76. Tlamsa), Počta J., Soukup (62. Poslední), Lhotka, Sklenář (76. Pošmurný), Pelikán, Lacina, J. Krůta. Trenér: Pech.

Zdroj: Berounský deník

Mohlo by se Vám také líbit..