Tři body vystřelil Krůta

ČLU Beroun-Sokol Hostouň 1:0 (1:0) branka: Krůta.

Sestava: Hejcman-Smetana (83.´Slabý), Prokop, Ježek, Mil. Novák-J. Počta (77.´Duchoň), Šindler-Rigo, Horel, Krčma (68.´D. Počta)-Krůta.

Domácí borci navázali na kvalitní výkon z Ovčár a po zásluze se radují z tříbodového zisku. Vítězství je o to cennější, že se zrodilo proti soupeři, který byl v aktuální tabulce o plných dvacet bodů před domácím týmem, a který se netají svými ambicemi na postup do divize.

Trenér domácích k utkání:

„První půle se blížila našim představám. Byli jsme agresivní, dobře napadali uprostřed hřiště a zvládali jsme i rychlý přechod do protiútoků. Hodně jsme se nutili do pohybu, no a rodily se i šance. Bohužel, už si nějak tak začínáme zvykat, že na jeden gól jich potřebujeme víc. Na gól Krůty po rohovém kopu mohl před přestávkou navázat Horel, svůj volej však nasměroval pouze do břevna.
V úvodu druhého poločasu jsme pokračovali v aktivní hře, měli jsme další šance na vstřelení gólu, pak nás však soupeř zatlačil na vlastní polovinu a cca do 75.´nám zle zatápěl. Největší šanci hostí zmařil v 70.´výborným vyběhnutím Hejcman. Závěr utkání jsme dobrým taktickým výkonem už zvládli.“

 

Mohlo by se Vám také líbit..