Hororové odpoledne Na Ostrově

ČLU Beroun – SK Rejšice 1:4 (0:1) branka: Ježek.

Sestava: Pettík- Choc(46.Hrdlička/75.Duchoň)),Ježek,D.Počta,Krčma-Miloš Novák,Pipiška-Váňa(58.Vildman),Horel,Soukup(46.Štrougal)-Michal Novák.

Kdo si z domácích příznivců našel po chutném sobotním obědě cestu Na Ostrov, aby shlédnul fotbalové vystoupení svých oblíbených lvíčat, musel si brzy připadat jak v hororovém dramatu z pera Alfreda Hitchcocka.

V domácím prostředí se berounským fotbalistům v letošní sezóně ne příliš daří. Potvrdili to i v zápase s hráči Rejšic, kteří si po zásluze jako již třetí tým v pořadí odváží z Ostrova plný počet bodů. Utkání ovlivnila již druhá minuta, kdy domácí obrana věnovala po vlastním autovém vhazování soupeři první gól. Berounští se snažili sice o vyrovnání, jejich útoky většinou ale končily na vlastní nepřesnosti. A když už se podařilo obranu soupeře překonat jako ve 31. minutě, vychytal Michala Nováka v ložence gólman Výda.

Pokud první poločas snese ještě jakési měřítko, pak druhý poločas nikoliv. Domácí kupili chybu na chybu a hostům nabízeli jednu šanci za druhou. Zaostávali v rychlosti a hlavně důrazu a výsledkem bylo po dvou podobných situacích, kdy domácí zbytečně přišli o míč ve středu pole, navýšení skore na 0:3. Až poté se ke slovu dostala i lvíčata a Ježek utěšeným volejem vykřesal naději. Tu deset minut před koncem mohl navýšit Michal Novák, ale zcela sám před brankářem Výdou nezvykle podruhé v utkání selhal. Hosté v poslední minutě využili ještě dalšího nedorozumění v obraně Berouna a dovršili tak výsledek do podoby debaklu.

Mohlo by se Vám také líbit..