Český lev-Union zdolal Vraný

ČLU Beroun – Sokol Vraný 4:1 (3:1) branky: 2.´, 25.´, 39.´Krůta, 62.´Michal Novák

Sestava: Šebek – Slabý (83.´Hrdlička), David Počta, Vopěnka, Ježek – Miloš Novák, Sabou (62.´Pipiška), Jiří Počta (76.´Grajcar), Horel – Krůta (70.´Soukup), Michal Novák.

Berounští fotbalisté ve svém prvním domácím utkání jara navázali na dobrý výkon z úvodního zápasu v Sázavě a porazili na umělé trávě Na Máchovně Sokol Vraný 4:1. V utkání se střelecky zadařilo Jakubu Krůtovi, který dokázal za prvních 39 minut nastřílet hattrick. Čtvrtou branku vsítil Michal Novák.

ČLU-Vra_1

Trenér Hrubeš k utkání: „Jsme samozřejmě velmi rádi, že jsme utkání zvládli výsledkově i herně. Dá se říci, že hra v prvním poločase už se velice přiblížila našim představám. Soupeře jsme jednoznačně přehrávali a dostávali jsme se i do mnoha gólových příležitostí. Situaci jsme si zkomplikovali ve 45.´, když jsme si vybrali slabší chvilku a dovolili soupeři snížit po rohovém kopu. Úvod druhé půle už z naší strany tak atraktivní nebyl. Soupeř nás zatlačil na vlastní polovinu a vypracoval si i dvě slibné šance, při těch nás ale podržel Šebek. Utkání definitivně zlomila 62.´, ve které se trefil Michal Novák. Od tohoto okamžiku se utkání více méně dohrávalo.“

DSC00015

Roman Grajcar se chystá na svůj 714. start

Mohlo by se Vám také líbit..