Body zůstaly v Brandýse

Do Brandýsa nad Labem, nováčka v krajském přeboru odjíždělo A mužstvo s vidinou zisku bodů i přesto, že soupeř se pohybuje na nejvyšších příčkách soutěže. Po slibném poločasovém výsledku a zlepšené hře v druhém poločase na body ale nakonec nedosáhlo.

Zahajující sestava: Hejcman – Krčma, Ježek, Počta, Vopěnka – Duchoň, Grajcar, Horel, Pipiška, Štrougal – Krůta. Na střídání: Kraus, Marek, Hosnédl.

Od začátku utkání hosté tahali za kratší konec. Nedostupovali ke svým hráčům, nechávali domácím dostatek prostoru pro zpracování míče, nesbírali odražené míče a přesně podle toho hra vypadala. Domácí se tlačili do útoku, kombinovali a do hostující obrany se dostávali kdy se jim zachtělo. Na Hejcmana se tak valil jeden útok za druhým. S většinou pokusů si ale poradil, nebo míjeli zařízení a za zády mu skončila díky dobrým zákrokům a také štěstí pouze jedna střela – 1:0. Několikrát se ale hosté probojovali na útočnou polovinu a z jedné akce vyrovnali. Nejprve po dobré kombinaci na hranici vápna střílel Horel, jeho střelu ale obránci zblokovali. Poté výborně rozehráli standartní situaci Horel s Grajcárem a zakončení Horela křižnou střelou jen těsně minulo zadní tyč domácí branky. Stačilo jen míč doklepnout. Třetí šance hostí už ale skončila v síti. Na průnikovou přihrávku si naběhl Pipiška, domácí brankář zaváhal při vyběhnutí a Pipiška poslal míč kolem něj do odkryté branky – 1:1. Za remízové stavu se šlo do kabin.

Do druhého poločasu nastoupili hosté úplně jinak. Dobře přistupovali k hráčům, získávali odražené míče a lépe kombinovali. Domácí museli začít myslet více na obranu než na útok a dopředu se dostávali jen z brejků. Z žádné šance se ale vstřelit branku nepovedlo a tak zahrozili znovu domácí. Po chybě v obraně se ze strany řítil sám na Hejcmana domácí hráč a nemýlil se – 2:1. Hosté otevřeli hru a více se tlačili do útoku, domácí ale potrestali další chybu hostů a vedli už 3:1. Od té doby hosté utkání jen dohrávali a můžeme být rádi, že se výsledek zastavil na stavu 4:1.

Po zlepšeném výkonu v druhé půli už to vypadalo, že získáme minimálně bod za remízu, opak byl ale pravdou. Body jsme nepřivezli žádné. Potrénujeme a příští týden nás doma čeká Lhota. BEROUN DO TOHO!!!

pano_20160917_0951551

Mohlo by se Vám také líbit..