Další domácí vítězství

Na ostrov přijelo doposud poslední mužstvo krajského přeboru Lhota. Ta měla sice jen jeden bod, ale vyměnila trenéra a byla rozhodnutá své bodové konto navýšit. Domácí se proto museli mít na pozoru. Zápas nakonec bez větších problémů zvládli a potvrdili svou dobrou formu na domácím hřišti.

Zahajující sestava: Hejcman – Štrougal, Vopěnka, Počta, Krčma – Duchoň, Grajcar, Pipiška, Horel, Marek – Krůta. Na střídání: Budín, Kraus, Rilich.

Začátek utkání ale nevyšel domácím úplně na výbornou. To když domácí sebrali několik odražených míčů a dostali se v úvodní čtvrthodině do několika nebezpečných situací. Tu největší, samostatný nájezd, ale zlikvidoval Hejcman a dal tak najevo hostujícím útočníkům, že za svá záda jen tak něco nepropustí. Pak už ale přebrali iniciativu domácí a hledali skulinky do hostující obrany. První branku vstřelil neúnavný Horel, jehož střelu a první dorážku ještě brankář za pomoci své obrany zlikvidoval, druhá dorážka už ale skončila v síti. Domácí se dostávali celkem snadno na dostřel hostující branky a vytvořili si několik standartních situací a rohových kopů. Po jednom rohu se do vzduchu pověsil čahoun Krůta a rozjásal domácí podruhé. Třetí branku zaznamenal Krčma. Po dobrém průniku Marka po levé straně a zpětné přihrávce se míč dostal přes celé vápno ke Krčmovi, který propálil vše co mu stálo v cestě. Do kabin se tak šlo za stavu 3:0.

Do druhého poločasu nastoupili domácí stejně aktivně a pokračovali v obléhání hostující branky. Několik šancí si opět vypracoval Horel. Ten dvakrát nechal hostující obránce za svými zády a postupoval sám na gólmana. V zakončení mu ale scházelo trochu štěstí. Jako kdyby si šetřil střelný prach na další zápasy. Potom si domácí vybrali slabší desetiminutovku a ke slovu se dostali také hosté. Jejich snaha vyvrcholila nebezpečnou střelou, kterou těsně před brankou tečovali domácí obránci a Hejcman musel hodně rychle na zem. Překazil tak domácím radost z čestného zásahu. Brankový účet ale ještě nebyl uzavřen. To Horel znovu frnknul lhotským obráncům a před brankou předložil míč Krůtovi, který přidal svou druhou branku v zápase – 4:0.

Po většinu utkání měli domácí zápas pod kontrolou a hosty do výrazných šancí nepouštěli. Můžeme tak být spokojení se třemi body. Příští týden se pokusíme vyloupit Mnichovo Hradiště a odmazat mínusové body. BEROUN DO TOHO!!!

Mohlo by se Vám také líbit..