Trenér J. Krbeček hodnotí bod ze Slaného

A mužstvo přivezlo že Slaného zasloužený bod. Sahali i po druhém bodu, ten nakonec urvali domácí.

trenér A-týmu se v rozhovoru pro Berounský deník vrací k utkání ve Slaném:

BD: Slaný vytěžilo ze hry dvougólový náskok. K čemu jste po druhé brance kluky nabádal?

JK: Viděl jsem,že herně domácí přehráváme a góly padly po našich chybách,proto jsme se snažili dál o kombinační hru a trpělivost.Ze zkušenosti vím,že vedení 2-0 je záludné.Kontaktní gól nás nakopne a soupeř znejistí přesně to se stalo.Bylo důležité držet dál svoji hru a nenechat se vybláznit stavem 2-0.Kluci vše přesně plnili a zaslouženě vyrovnali.

BD: Pak se povedlo vyrovnat, první gól z penalty, za co byla? Druhý gól dal opět Marek Horel, jak padl?

JK: Penalta byla po naší vyložené šanci,kterou domácí brankař vyřešil,ale takřka ztracený míč vybojoval Krůta byl jasně faulován a Marek Horel proměnil.Druhý gól padl po výborném autovém vhazování Štrougala a míč propadl po několika soubojích k Markovi Horlovi který s přehledem zakončil pod břevno.

BD: Měli jste ještě nějakou možnost, abyste strhli zápas na svou stranu?

JK: Po vyrovnání jsme měli hru naprosto pod kontrolou bylo to na jednu branku.Bohužel už bez vyložené šance moc času nezbývalo.Kluci přesto zaslouží obrovskou pochvalu za vynikající výkon a otočení nepříznivého stavu.Byl to určitě náš nejlepší zápas na podzim jen škoda nevyužitých šancí a toho,že jsme soupeře pustili do vedení 2-0.

BD: Mrzí vás prohrané penalty?

JK: Penalty je vždy kdo z koho.Mrzí to,že David Hejcman první penaltu chytil a měli jsme výhodu.Nikomu nic vyčítat nelze ne vždy se to podaří.Je obrovská škoda,že jsme nedokázali rozhodnout v normálním čase,protože jsme si to za předvedenou hru zasloužili. Naši hru ocenili i domácí,kteří byli šťastní za penaltový rozstřel.Nejvíce pozitivní je pocit z předvedené hry, která byla taková jak bychom chtěli hrát. Doufám,že se nám na to podaří navázat v domácím zápase. Dalším plusem je návrat Miloše Nováka do sestavy po dlouhém zranění, má obrovský vliv na mužstvo ve hře i v kabině.

Mohlo by se Vám také líbit..