Marek Horel je ve svých letech doslova neuvěřitelný, smeká klobouk Jiří Počta

Beroun – S nepříjemným soupeřem ze Lhoty si doma poradili fotbalisté Českého lva-Unionu Beroun.

Zápas to ale nebyl jednoduchý, domácí vyhráli duel krajského přeboru 2:1 díky dvěma gólovým trefám Marka Horela.

Lhota usiluje o pozice na stupních pro tři nejlepší celky soutěže, i proto se museli Berouňané hodně soustředit. „Trenér nás připravil na tým soupeře jako celek, jednotlivými hráči jsme se nezabývali. Věděli jsme, že má Lhota zkušený tým, a tak jsme jim nechtěli dat čas na rozehrávku. Bylo to náročné, ale myslím, že se nám to povedlo,“ pochvaluje si předzápasovou přípravu záložník ČLU Beroun Jiří Počta.

Jeho tým se ujal vedení z penalty. „Lukáš Markvart dostal balón na lajně a dovolil si mezi tři hráče, jeden ho nakonec podrazil ve vápně, penalta jasná. Lukáš jen potvrdil skvělé výkony v posledních zápasech,“ chválí spoluhráče Počta.

Druhou branku domácích doslova připravil ve spolupráci s Horelem jeho bratranec David Počta. „Je to tak, David vyvezl balón z pozice stopera a krásnou dlouho přihrávkou za obranu našel Marka Horela, který, jak je jeho zvykem, se nemýlil. Gól to byl velice důležitý, protože už jsme hráli v deseti. Je neuvěřitelné, co Marek ve svých letech předvádí, klobouk dolů,“ smeká Jiří Počta.

Jak zmiňuje, hrál dvacet minut před koncem Beroun v deseti bez vyloučeného Lukáše Sklenáře. „Lukáš druhou žlutou dostal oprávněně. První žlutou kartu ale určitě dostat neměl, byl to faul, jaký byl v zápase k vidění několikrát,“ řekl Jiří Počta, který čelil početní převaze Lhoty.

„Pod tlakem jsme byli posledních patnáct minut, nejprve Lhota trefila břevno a v poslední minutě jsme dostali gól z penalty. Naštěstí jsme to ubojovali do vítězného konce,“ měl radost Jiří Počta, který přiblížil i oslavy po důležité výhře: „Pokřik jsme si užili ihned po zápase, jsme vždy s klukama rádi, když se nám takový zápas povede. Oslavy moc velké nebyly, jen nějaké pivko, na víc už nám nezbyly síly.“

Lhota prohrála v Berouně 1:2, když snižovala z penalty Kwamem až v nastavení. Na parádním hřišti šli domácí do vedení z pokutového kopu, jemuž předcházel nesmyslný faul jednoho ze zkušených borců Lhoty. Desítku proměnil Horel.„Druhý poločas se víceméně odehrával na půlce Berouna, který byl bojovný a dobře organizovaný. My jsme se ale porazili sami,“ mínil trenér Lhoty Zdeněk Kudela dodal, že se hrál pěkný a férový zápas.


Zdroj: https://kladensky.denik.cz/fotbal_region/nadenicek-si-schoval-patrony-do-finale-20180424.html
Zdroj: https://berounsky.denik.cz/fotbal_region/marek-horel-je-ve-svych-letech-doslova-neuveritelny-smeka-klobouk-jiri-pocta-20180424.html

Mohlo by se Vám také líbit..