PRVNÍ HRACÍ VÍKEND 3. ROČNÍKU MKA ORÁMOVAL DEBAKL SPARTAKU ŽEBRÁK, STARÁ GARDA LODĚNIC PŘEMOHLA NEUMĚTELY!!

5.2.2022 9:00 FC Freyburg Trubín – Sk Nizbor 5:1 (3:0)

V zahajovacím utkání 3. ročníku MKA potvrdili roli favorita hráči Trubína, kteří rozhodli utkání již do poločasové přestávky. Čtyřmi góly se do utkání zapsal David Vokáč, na kterého navázal pátým zásahem Tomáš Vrba. Za Nižbor korigoval Filip Matějka.

5.2.2022 15:00 AFK LoděniceSK Horymír Neumětely 5:1 (1:1)Mužstvo Afk Lodenice dorazilo na svůj zahajovací zápas se sestavou s věkovým průměrem 36 let, nicméně ovšem s velkou fotbalovou kvalitou. Neumětely ale dlouho odolávaly , ovšem popravdě řečeno, pouze zásluhou až neuvěřitelně špatné koncovky Loděnic. Střeleckou mušku ale favorit utkání v průběhu druhé půle přeci jen našel a zaslouženě dovedl zápas do hladkého vítězství. Brankově se blýskl hattrickem Patrik Šolc, další branky přidali Milan Hrudka a Tomáš Herejt. Za Neumětely skóroval Marek Vršecký.

6.2.2022 15:00 SK VinařiceKopu za SK Tetín 5:0

Nedělní program MKA zahajoval druhý tým OP Kladno SK Vinařice proti Kopu za SK Tetín . Rozdílné pozice obou týmů v jednotlivých soutěžích OP předurčily vývoj střetnutí, který se na hřišti i beze zbytku naplnil. Třetí výsledek v řadě v poměru 5:1 odmítl v druhé polovině hry tetínský Roudnický, který v samostatném úniku jen nechal vyniknout soupeřova brankáře. Brankově se v utkání prosadili dvěma brankami Michal Tygl a Dominik Santler, poslední branku zaznamenal Libor Kořínek.

6.2.2022 17:00 FK Všeradice 1932 – Spartak Žebrák 6:1 ( 2:0)Večerní zápas vyzněl jednoznačně pro tým FK Všeradice 1932.Celek ze 3. třídy vedl již v poločase 2:0 a v druhé půli náskok ještě navýšil. Za mužstvo Žebráku odvrátil potupného kanára gól Marka Hnízdila, za Všeradice se dvakrát trefili Martin Silbernágl a Michal Bábela, po jednom pak přidali ještě Tomáš Šebek a Daniel Černý.

Mohlo by se Vám také líbit..