Divizní Beroun zahájil sérii utkání před jarní sezonou vítězně!!!

Na jaře je čeká těžká šichta, pokud se budou chtít v divizi A zachránit. I proto si fotbalisté Českého Lva-Unionu Beroun naplánovali dobrou přípravu s několika těžkými duely.

První odehráli na Máchovně s Meteorem, který patří v sousední divizní skupině B mezi nejlepší týmy. Berounští zahráli dobře, měli o něco víc šancí a zvítězili 1:0 brankou Krůty.Utkání se odehrálo v areálu na Máchovně za větrného počasí a mělo charakter typického přípravného utkání. Na obou stranách bylo k vidění hodně soubojů a nepřesností. Šťastnější byli v první půli domácí hráči, kdy po prudké střele Landy do břevna míč pohotově na brankové čáře dorážel kanonýr Krůta. Dvakrát byl v šanci také Lacina, ale ztroskotal na brankáři.Druhá část skončila bez branek a Beroun tedy náskok uhájil.

V sérii přátelských utkání bude ČLU pokračovat příští sobotu opět na Máchovně, kdy od 13.hodin vyzve tým SEKO Louny. A zve fanoušky k účasti a podpoře týmu.

Před začátkem jarní divizní soutěže se berounští na Máchovně střetnou ještě 19. února. s Aritmou, 26. února. s Újezdem-Praha 4 a 5. března. s Tochovicemi.

Berounský L. Landa (v pruhovaném) a J. Novotný z Meteoru – současní spolužáci z FTVS a zároveň nejlepší podzimní střelci svých divizních týmů po sobotním utkání na Máchovně.

Foto: ČLU Beroun

Zdroj: Berounský deník

Mohlo by se Vám také líbit..