Beroun nepustil domácí Tatran moc do hry !!!

Setkání dvou týmů, které hrály v minulé sezoně divizi, vyznělo lépe pro berounský celek, který si odvezl výhru 3:2.

Domácí se připravovali především na útočné duo Horel – Lhotka, které dobře znají. Hosté naopak vyztužili střed zálohy, kde neměly Sedlčany od začátku kousek prostoru. „Připravovali jsme se jako na každý zápas,“ podotkl hostující útočník Tomáš Lhotka.

Sám využil zaváhání sedlčanské obrany, kdy mu po autovém vhazování Jiří Počta nabídl dálnici, kterou využil. „Bylo to po hezké kombinaci, kdy mě Jirka Počta nahrál a běžel jsem sám na brankáře,“ popsal úvodní branku.

Domácí pak trefili po trestném kopu Kdolským tyčku, ale v 31. minutě dokázal Sochůrek po pěkné kličce zakončit přesně na 1:1. Berounské pak podržel skvělým zákrokem proti Habartovi Pavel Šebek, aby se za chvíli radoval z vedoucího gólu. Tři minuty před přestávkou přešel přes dva hráče Jiří Počta a dal na 1:2.

To Sedlčany rozhodilo a Tatran se nedostal vůbec do hry. „Myslím si, že ze hry jsme měli víc,“ řekl k druhému poločasu Lhotka. Jeho spoluhráč z útoku Marek Horel totiž zvýšil na 3:1 a Beroun šel za třemi body.

Jeho cestu trochu zkomplikovalo vyloučení kapitána Jiřího Počty. „Bylo to za oplácení,“ uvedl Lhotka, který dodal: „Menší tlak tam pak byl, ale nic vyloženého si domácí nevytvořili.“ Až dvě minuty před koncem snížil Brotánek na 2:3, ale Beroun už cennou výhru nepustil.

Beroun je ve vyrovnané tabulce krajského přeboru na pátém místě a s Dobříší, která také spadla z divize, chce v sobotu doma bodovat. „Myslím, že v kabině je atmosféra víc než dobrá,“ hlásí předzvěst k další kýžené výhře Tomáš Lhotka.

Sedlčany – ČLU Beroun 2:3 (1:2)

Branky: 31. Sochůrek, 88. Brotánek – 16. Lhotka, 42. Počta, 62. Horel.

Rozhodčí: Svoboda, Gerhardt, Zíka.

ŽK: Hanuš, Krůta, Krotil – Pipiška, Krpálek, Počta, Lacina, Poslední, Lhotka.

ČK: 76. Počta.

Diváci: 180.

Český lev-Union Beroun: Šebek, Krůta Jak., Pošmurný, Břížďala, Počta, Pipiška, Krpálek, Lacina, Lhotka, Horel (90. Šikanedr), Poslední. Trenér: Michal Červenka.

Zdroj: Berounský deník

Mohlo by se Vám také líbit..