Beroun Ostré body daroval

ČLU Beroun-Sport. sdr. Ostrá 0:3 (0:3)

Sestava: Hejcman-Smetana (45.´Slabý), Ježek, Mil. Novák, Krčma (70.´Duchoň)-Prokop (60.´Váňa), J. Počta, Pipiška-Horel, Mich. Novák, Krůta (45.´D.Počta)

Hráči Berouna si v domácím utkání s Ostrou vybrali jeden ze svých dalších slabších dnů a matným výkonem bohužel navázali na výkon a výsledek z Dobříše. Ani hosté snad nemohli tušit jak rychle a snadno přijdou na hřišti soupeře k tříbrankovému vedení a jak pohodlně jej uhájí do konce utkání. Černá půlhodina začala pro domácí již v 5.´, když J. Počta vyslal ideální přihrávkou do stoprocentní šance útočníka hostí, jenž chladnokrevně přehodil Hejcmana-0:1. Ve 22.´zase uspořádali domácí obránci den otevřených dveří ve vlastním pokutovém území a po dlouhém autu předložil zcela nekrytý hráč hostí hlavou tutovku svému úplně volnému spoluhráči, který poslal hosty už do dvoubrankového vedení. Ve 32.´byli domácí na ručník, když pro změnu předvedli jak nebránit standartní situace. Po centru z levé strany hlavičkoval na zadní tyči osamocený hráč hostí-0:3.

Domácí se snažili ve zbytku poločasu a zejména ve druhém dějství výsledek zvrátit. Vytvořili si místy výraznou převahu, branka hostí jako by byla ale zakletá. Gólem neskončila ani střela Mich. Nováka, ani hlavička Ježka, dvakrát vychytal Marka Horela gólman soupeře a při dvou dobře zahraných standartních situacích scházel útočníkům pověstný krůček. A protože hosté s přibývajícími minutami hru chytře rozkouskovali, skóre se do konce utkání nezměnilo a Ostrá si z Berouna odváží zaslouženě tři body.

Mohlo by se Vám také líbit..