Beroun rázně utnul sérii proher

Posázavan Poříčí nad Sázavou – ČLU Beroun 0:5 (0:1) branky: Michal Novák 3, Horel 2.

Sestava: Pettík – Štrougal (75. Duchoň), D. Počta, Ježek, Krčma (46. Choc) – Miloš Novák, Sabou, Pipiška – Soukup (70. Hrdlička), Michal Novák, Horel
V úvodu Beroun soupeře zaskočil aktivní hrou a soupeřově obraně nedopřál ani chvilku oddechu. Hned v úvodu zahrozil dvakrát Michal Novák, nejdříve jeho střela levačkou těsně minula branku, poté hlavou mířil nad. V 16. už to vyšlo. Na soupeřově polovině vybojoval míč Štrougal, poslal jej do ulice naběhnutému Horelovi a ten zamířil levačkou přesně k tyči. Tentýž hráč o chvíli později vyslal nebezpečnou střelu z vápna, golman Tlamicha byl však připraven. Domácí byli nebezpeční zejména ze standartních situací. Dvakrát musel po dobře zahraných rohových kopech hasit nepřehlednou situaci ve vápně Ježek s Davidem Počtou.
Ve druhém poločase po rychlé křídelní akci Pipišky se Štrougalem našel v 54.´ přesný centr druhého jmenovaného Michala Nováka, který tentokráte pravou nohou poslal míč k tyči. Za devět minut pak Pipiška prostrčil míč přesně do uličky znovu Michalu Novákovi a ten trestal soupeře třetím gólem. Za další tři minuty nato vystihl aktivní Horel špatnou rozehrávku domácích a levačkou prostřelil z vápna Tlamichu počtvrté. Svůj hattrick završil Michal Novák v 77.´ , když si na levé straně pokutového území srovnal míč na levačku a poslal jej nekompromisně pod břevno.
„Jsme rádi, že se nám podařilo přerušit sérii tří proher. Od první minuty bylo na klukách vidět, že chtějí předchozí nezdary odčinit a do zápasu vstoupili naprosto koncentrovaně a odhodlaně. Na malém hřišti a náročném terénu podali výkon dle našich představ. Tři body jsou jistě potěšující, ale není to zatím to, kvůli čemu bychom skákali o půlnoci na náměstí do fontány… Zatím jenom napravujeme předchozí ztráty. Až příští sobota ukáže, v jakém se nacházíme opravdu rozpoložení. Do utkání půjdeme s velkým odhodláním potěšit konečně domácí fanoušky!“, uvedl trenér Hrubeš.

Mohlo by se Vám také líbit..