Obrazem: Mladší přípravka reprezentovala Beroun v německém Goslaru!

Mladší přípravka ČLU Beroun bez prohry uspěla na turnaji v německém partnerském městě Goslaru!

Náročný, ale velmi rozmanitý májový víkend v německém Goslaru mají za sebou naše týmy mladších přípravek, které se vydaly reprezentovat Beroun na tradiční turnaj ,,Cup der Goslarschen Zeitung”. Za významné finanční podpory Města Beroun nakonec v Goslaru ostudu neudělaly a „A“ tým si odváží po velmi napínavých zápasech konečné 4. místo.

O naše děti bylo velmi dobře našimi hostiteli postaráno a velmi početná výprava našich malých lvíčků společně s trénéry a rodiči měli pestrý program. Kromě turnaje byla na programu i návštěva bundesligového utkání ve Wolfsburgu, kde hraje český reprezentant Václav Černý. Všichni si ze zápasu odvezli mnoho suvenýrů včetně osobně podepsaných kartiček Václava Černýho. Pro děti to byl neuvěřitelný zážitek. Během víkendu došlo i na oficiální setkání se starostkou a vedením města Goslaru, kteří se podíleli na zajištění našeho programu a pohodlí během víkendu.

Výsledky: ČLU “A” – FC Viktoria Thiede 1:0 (Sýkora) ČLU “A” – JSG Goslar III 4:1 (Štěpánek 2, Kosek, Mantič ), ČLU “A” – JSG Hees 0:0 ČLU “A” – MTV Lichtenberg – 1:1(Zavadil), ČLU “A” – JSG Lehck Ost 1:0 (Mantič) ČLU “A” – JSG Voltenhof 1:0 (Zavadil)

ČLU “B” – JSG Lehrte Ost 0:2 ČLU “B” – TSG Germania Lamme 0:4 ČLU “B” – SC U Salzgitter 0:4 ČLU “B” – JSG Goslar I 0:0 ČLU “B” – SC Bockenem 2007 1:1 (Sutula) ČLU “B” – JSG Hees 0:3

Tímto bychom rádi poděkovali městu Beroun za finanční podporu na dopravu do Goslaru a věříme, že jsme přispěli k prohloubení už tak velmi kvalitních vztahů mezi Berounem a Goslarem.

Mohlo by se Vám také líbit..