Na závěr přípravy vítězství

Poslední přípravné utkání proti Přešticům, které se na poslední chvíli přesunulo z Přeštic do nedaleké vesnice Dolní Lukavice, skončilo nakonec pro Lvi z Berouna výhrou.

Zahajovací sestava: Šebek – Slabý, Vopěnka, Počta, Duchoň – Soukup, Pipiška, Grajcár, Štrougal, Fejtek – Krůta. Střídání – Hrdlička za Slabého, Marek za Krůtu, Kasl za Soukupa, Kraus za Grajcara.

Mužstvo Přeštic, bojující v horních patrech tabulky plzeňského krajského přeboru, bylo pro naše mužstvo dobrou prověrkou před prvním mistrovským utkáním, které nás čeká již příští víkend proti Rejšicím.

Od Samého začátků jsme velice dobře drželi míč na svých kopačkách a hledali skuliny v soupeřově obraně. Ty se objevovali jen zřídka, ale přesto jsme se do několika slibných příležitostí dostali. Brankou však žádná z nich neskončila. Soupeřovi útoky jsme s přehledem zastavovali před hranicí našeho vápna a usnadnili tak situaci Šebkovi v bráně, který v první půli musel zasahovat jen párkrát.

Druhý poločas začal stejně, nic jsme na hře nezměnili a snažili se o držení míče a dobrou defenzivu. S přibývajícím časem a ubývajícími silami se hra vyrovnala a domácí se několikrát dostali k zakončení. Bez větších problémů proti nim zasahoval připravený Šebek. My jsme zahrozili několika střelami z větší vzdálenosti, které ale domácího gólmana nemohli vyvést z rovnováhy.

Až v poslední minutě zápasu, kdy už se všichni návštěvníci smířili s tím, že branku neuvidí, rozehrál trestný kop za vápnem Pipiška na zadní tyč, kde ho pohotově uklidil nabíhající Počta.

Zápas byl po celou dobu vyrovnaný, s převahou držení míče na naší straně. Dobře jsme zužitkovali nabídnutou standartní situaci a myslím, že zaslouženě zvítězili.

BEROUN DO TOHO!!!

IMG_20160806_181605 IMG_20160806_174347 IMG_20160806_174310 IMG_20160806_175555

PANO_20160806_162647

Mohlo by se Vám také líbit..